Testimonials

Steven Deketelaere

Werner is een heel fijne entertainer, zelfs wanneer hij niet dronken is :-). Bovendien is het simpelweg een weetal, zelfs over bier weet hij veel te vertellen. En laat ons vooral ook de chocolade niet vergeten. Ik kan Werner en zijn bieren en chocolade combinaties alleen maar aanraden! proost!

Bjorn Engels

Werner van Bierolade is een heel aangenaam persoon met de juiste passie en kennis van bier en chocolade. Zeker een aanrader voor iedereen die een gezellige ochtend, middag of avond wil hebben, en bijleren/genieten van iets lekkers!

Antoine Schellens – GF Belux

Het was een genoegen om de bier- en chocoladetraining van Werner de Bierolade te volgen. We hebben heel goede Belgische bieren geproefd, alsook heel goede Belgische chocolaatjes en hebben een aantal zeer interessante dingen geleerd. Nogmaals bedankt!

Bart Van Bastelaere – GF Belux

Onlangs organiseerden we met GF een team building event in samenwerking met Werner Callebaut van Bierolade. Dit was een unieke ervaring, het proeven van chocolade gecombineerd met de meest uiteenlopende smaken van bier, dit was echt top. Goed gepresenteerd op een ludieke en sappige manier met zeer veel interactie!! Voor herhaling vatbaar.

Elizabeth Reeves

I have worked with Werner Callebaut at Bierolade for a few years. He consistently provides us with excellent workshops (beer tasting, beer and chocolate pairings, etc.) and beer tours. Every single time, we are all impressed with his knowledge, professionalism, and sense of fun. We always have a good time

Ineke Derksen – Ienvent

Gisteren een verrassende workshop biertasting gehad van Werner. Wat een passie heeft deze man voor dit vak. Veel geleerd en geen moment verveeld.

Aline Van Houdt

Werner werd ingeschakeld tijdens een bierproeverij in Antwerpen voor één van onze klanten. De groep van 60 personen was enorm geboeid door de vakkundige en leuke uitleg over de verschillende bieren die werden geserveerd. Wij schakelen hem zeker opnieuw in!

Paulien Vaes

Super interessante en vooral lekkere activiteit. Werner deed deze bier-chocolade proeverij met veel passie. Op alle vragen wist hij wel een antwoord te geven! Verrassend lekker; bier met chocolade!

Katrien Debeuckelaere – KatoO

Man met kennis van zaken: zowel over bier, chocolade en de geschiedenis van ‘onze’ steden. Met daarnaast een warm hart en een pak mensenkennis.

Karin De Mulder – Toerisme Rupelstreek

Samenwerken met Werner van Bierolade is een echt plezier. Voorbereiding, workshop, opvolging alles verloopt in samenspraak en zonder enig probleem. De kennis en het enthousiasme van Werner is gewoonweg fantastisch. Onze deelnemers waren er helemaal weg van. Een echte aanrader!

Katleen Vanderlinden – Chocobolic

Bedankt voor de fijne samenwerking. Voor Chocobolic ben jij een échte Ambassadeur. Hoe jij met volle passie over Bier en chocolade kan praten, is geweldig! Heel geregeld krijg ik nieuwe klanten over de vloer die na een ontmoeting mijn jou bij mij terecht komen om pralines te kopen. Fijn te horen hoe zij steeds in volle lof zijn over hun 'bier en chocolade degustatie met Werner', die 'sympathieke Bier-en chocolade liefhebber'.

Kurt Vandormael – EFQM

For a team building Werner Callebaut guided us in Brussels, we went sightseeing in some obvious places, but also some less known sights, which was very interesting. We also visited a nice authentic pub where we did a chocolat-beer tasting which was extraordinary. We enjoyed the event a lot.

Etienne Ydens – vtbkultuur Antwerpen

Bier en chocolade … een combinatie die mij ver van evident leek. Tot ik eerder bij toeval een workshop bijwoonde van en met Werner Callebaut. Hij straalde zijn passie en kennis van en voor bieren en chocolade (al dan niet 'paired') over naar het ganse publiek … vanuit het hart, vanuit de buik, met kennis en vol enthousiasme …Een absolute aanrader!

Evy Lejon – dienst HRM Gemeente Willebroek

We hadden een hele fijne teambuilding met Werner. We deden de bier&chocolade wandeling. We kregen een interessante uitleg over bier en proefden heerlijke stukjes chocolade. Werner maakt het heel gezellig en verteld op een vrolijke manier waar iedereen graag naar luistert.

Tessa Nys – Sealed Air

Leuke en verrassende workshop om als teambuilding met collega's te doen of gewoon onder vrienden. Bij ons viel de chocolade en bier paring alvast zeer in de smaak. Hebben ondertussen al tweemaal de workshop gedaan met twee verschillende groepen en steeds zeer leuke reacties gekregen. Een echter aanrader dus.

Mieke Cassiers – Chocola Tutti

"Ik wil je graag van harte bedanken voor de fijne samenwerking die we al heel veel jaren hebben! Je bent een grote meerwaarde voor de groei van Chocola-Tuti Business. Onze klanten spreken altijd met enorm veel lof over jouw kennis rond bier en chocolade. Je hebt een fijne neus voor smaakbeleving en foodpairing. Zelfs een niet-bier fan, kan je overtuigen om te genieten van al dat lekkers. Je kennis rond de super interessante verhalen achter de bierlabels zijn gewoonweg top! Op naar nog veel meer van dat!"

Een echte top middag

Bedankt voor je mail, de pairings en foto. Hartstikke leuk! ???? Wij hebben echt een top middag gehad en zullen het anderen zeker aanraden! Heb zojuist ook een review op jullie pagina geschreven. Nogmaals veel dank en jullie allebei ook hele goede feestdagen toegewenst.

Jean-Paul Hardy – Hoofd Marketing & Communicatie Take Two Interactive

Jean-Paul Hardy, hoofd marketing en communicatie bij de Nederlandse afdeling van videogamesuitgever Take Two Interactive, organiseerde een activiteit vol groepsdynamiek… We hadden met ons bedrijf een kerstuitje gepland naar Leuven en zochten via google naar een geschikte activiteit. Heel wat mensen in ons team houden van bier en chocolade, dus een workshop over beiden sloot hier perfect bij aan. De locatie, Munt 13 waar de grootste chocolademunt staat opgesteld, was wel bijzonder en droeg bij aan de enthousiaste sfeer. Wat opviel was de gigantische expertise van Werner op het vlak van zowel bier als chocolade. We kregen ontzettend veel informatie en alles was simpelweg lekker. We mochten zes originele bieren proeven die we zelf nooit zouden hebben gekozen, maar dat was juist het leuke eraan. Er zaten zelfs een paar sterke bieren tussen van 8 à 10% en naargelang de proeverij vorderde werd de sfeer uitbundiger, maar Werner kon hier perfect mee omgaan. De chocolade sprong er dan weer...

Onvergetelijk! Een vrijgezellenfeest met bier en chocolade.

Carolien is dol op haar verloofde, bier en chocolade. Toen ze op het punt stond te trouwen, besloot vriendin Eva er een fantastisch feest van te maken met haar favoriete lekkers in de hoofdrol… Onze bende dames (en enkele mannen) konden terecht in Munt 13 in de Muntstraat in Leuven centrum, waar ook de grootste chocolademunt ter wereld staat opgesteld. Dit was echt “wow” – alles leek chocolade te ademen. Werner krijgt ook een recordscore. Hij vertelde honderduit over wetenswaardigheden waardoor onze enthousiaste groep niet anders kon dan luisteren. Met zes opmerkelijke biertjes en dito kwaliteitspralines die we anders nooit zouden proeven, was er meer dan genoeg nieuws om te ontdekken. We werden direct fan. Dit was puur plezier! Dit was grandioos genieten! Smaken verschillen en dit concept met origineel bier en topchocolade was op maat gemaakt van ons feestvarken Carolien. Ze zal deze ontdekkingstrip met plezier onthouden. Proost Werner! Bier en chocolade vormen samen het perfecte...

Share This