Zij gingen je voor

 Testimonials

Karin De Mulder

“Samenwerken met Werner van Bierolade is een echt plezier. Voorbereiding, workshop, opvolging alles verloopt in samenspraak en zonder enig probleem. De kennis en het enthousiasme van Werner is gewoonweg fantastisch. Onze deelnemers waren er helemaal weg van. Een echte aanrader!”

 Testimonials

Katrien Dbcklr

“Man met kennis van zaken: zowel over bier, chocolade en de geschiedenis van ‘onze’ steden. Met daarnaast een warm hart en een pak mensenkennis.”

 Testimonials

Paulien Vaes

“Super interessante en vooral lekkere activiteit. Werner deed deze bier-chocolade proeverij met veel passie. Op alle vragen wist hij wel een antwoord te geven! Verrassend lekker; bier met chocolade!”

 Testimonials

Aline Van Houdt

“Werner werd ingeschakeld tijdens een bierproverij in Antwerpen voor één van onze klanten. De groep van 60 personen was enorm geboeid door de vakkundige en leuke uitleg over de verschillende bieren die werden geserveerd. Wij schakelen hem zeker opnieuw in!”

 Testimonials

Ineke Derksen

“Gisteren een verrassende workshop biertasting gehad van Werner. Wat een passie heeft deze man voor dit vak. Veel geleerd en geen moment verveeld.”

 Testimonials

Elizabeth Reeves

“I have worked with Werner Callebaut at Bierolade for a few years. He consistently provides us with excellent workshops (beer tasting, beer and chocolate pairings, etc.) and beer tours. Every single time, we are all impressed with his knowledge, professionalism, and sense of fun. We always have a good time!”

 Testimonials

Bart Van Bastelaere

“Onlangs organiseerden we met GF een team building event in samenwerking met Werner Callebaut van Bierolade. Dit was een unieke ervaring, het proeven van chocolade gecombineerd met de meest uiteenlopende smaken van bier, dit was echt top. Goed gepresenteerd op een ludieke en sappige manier met zeer veel interactie!! Voor herhaling vatbaar.”

 Testimonials

Bjorn Engels

“Werner van Bierolade is een heel aangenaam persoon met de juiste passie en kennis van bier en chocolade. Zeker een aanrader voor iedereen die een gezellige ochtend, middag of avond wil hebben, en bijleren/genieten van iets lekkers!”

 Testimonials

Antoine Schellens

“Het was een genoegen om de bier- en chocoladetraining van Werner de Bierolade te volgen. We hebben heel goede Belgische bieren geproefd, alsook heel goede Belgische chocolaatjes en hebben een aantal zeer interessante dingen geleerd. Nogmaals bedankt!”