Bier en chocolade proefwandeling

Duur

1 tot 3 uur

Prijs

Proeverijen en workshops zijn volledig op maat

Aantal personen

Kleine en grote groepen
Minimum 10 personen, maximum 100 personen

bier-en-chocolade-proefwandeling-3 Bier en chocolade proefwandeling

Ontdek een stad via haar bier en chocolade

Wil je graag op ludieke en originele wijze een stad ontdekken? Ga op culinaire wandeling met een echte biersommelier en chocoladekenner! Je verkent de stad, gaat op zoek naar het rijke verleden en houdt halt op een unieke locatie. De gids vertelt je dorstlessende verhalen over het café, over hoe je bier en chocolade degusteert.

Ideale teambuildingactiviteit

In het café worden jullie via vele anekdotes en tips & tricks ondergedompeld in de geheimen van de Belgische bier en chocolade wereld. Proef heerlijke lokale bieren en pralines terwijl je de stad ontdekt! Steeds authentieke kroegen die ofwel door hun uitgebreide bierkaart of door hun uniek decor en historisch verleden uitblinken. Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een absolute aanrader als teambuilding activiteit.

Diest-21 Bier en chocolade proefwandeling
bier-en-chocolade-proefwandeling-1 Bier en chocolade proefwandeling

Bier en chocolade proefwandeling op maat

De bier en chocolade wandelingen zijn volledig op maat en worden à la carte uitgewerkt zowel voor kleine groepen (minimum 10 personen) als grote groepen (maximum 100 personen).

De degustatiewandelingen zijn mogelijk in Gent, Mechelen, Leuven, Brussel, Antwerpen, Hasselt, Brugge, Namen, Luik, Lier, Diest, Aalst en nog vele andere Belgische steden.

De bier en chocolade wandelingen zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en kunnen georganiseerd worden overal in België en de buurlanden.

Prijs is steeds op aanvraag afhankelijk van de vereisten en het budget.

Een bier en chocolade wandeling kan 1 tot 3 uur duren naargelang het beschikbare tijdskader van de klant.

Wil ook jij genieten van deze ultieme smaakbeleving? Contacteer ons dan gerust voor een offerte.

Offerte Aanvragen

    Share This