Partners

vlaams-brabant-cmyk_tcm5-102781-01 Partners

Toerisme Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant heeft heel wat te bieden op toeristisch vlak. Ontdek de vele kastelen in het groen, proef van de ongeëvenaarde biertraditie en bezoek onze authentieke marktjes, speeltuinen, wellness centra en charmevolle logementen. Laat je inspireren door de indrukwekkende vergezichten over Brussel en geniet van onze eindeloze wandeltochten en fietsroutes.

Voor meer informatie over het toeristisch aanbod in de provincie Vlaams-Brabant kan je:

 • een kijkje nemen op de website van Toerisme Vlaams-Brabant: www.toerismevlaamsbrabant.be
 • jouw ‘local’ score berekenen aan de hand van de Bucket List, een website lijst vol leuke activiteiten, bezienswaardigheden, eetadresjes, etc. die doet proeven van de ‘couleur locale’ van onze regio: www.bucketlistflemishbrabant.be
onemotionpartner Partners

Onemotion

Organiseert u binnenkort een teambuilding activiteit of bedrijfsfeest in Vlaanderen? En bent u op zoek naar een originele insteek, maar wilt u bovenal zeker niet teveel betalen voor uw evenement? Dan bent u bij Onemotion aan het juiste adres. Van dinerspel tot city game, van inspirerende workshops, bijzondere activiteit tot goede artiesten boeken, wij inspireren u graag met de allerleukste groepsuitjes en feestconcepten. 

  chocola-tuti-business-logo Partners

  Chocola-Tuti

  Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij de beleving van chocolade centraal staat!  We willen mensen dichter bij elkaar brengen, hen een leuke tijd laten beleven én hen vooral ook motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.  En chocolade … is daar het ideale product voor!

   showbird-com-e1579087352431 Partners

   ShowBird

   Showbird brengt vraag en aanbod op gebied van entertainment bij elkaar. Zo stimuleren zij alle vormen van cultuur in Nederland. Iedereen wint: Klanten kunnen gemakkelijk en snel acts vinden en boeken. Artiesten kunnen hun act presenteren en beheren op een uniek platform.

    tasting-escapes-logo-e1579087329708 Partners

    Tasting Escapes

    Book local beer, wine & spirit tastings, tours, and activities all over the world. Our mission is to bring people, travelers, and local quality experts together in high-quality tasting activities and share their experiences with other users.

     beerhive-logo-1-e1579087281983 Partners

     Beerhive

     Beerhive is de coolste onafhankelijke bron van bierprofielen. Verbeter op een eenvoudige manier je proefvaardigheden en ontdek nieuwe bieren.

      logo-visitdiest Partners

      Visit Diest

      Visit Diest staat in voor het onthaal van bezoekers aan Diest, de toeristische productontwikkeling, het uitwerken van groepsbezoeken en het promoten van toeristisch Diest.

       Discover-Belgium Partners

       Discover Belgium

        

        Wegmetdebaas Partners

        Wegmetdebaas

         
        Belfort-Stadscafé-Gent-300x79 Partners

        Belfort Stadscafé Gent

         
        autobussen-cannaerts-logo Partners

        Autobussen Cannaerts

         
        ViaVia-logo-1024x1024 Partners

        ViaVia Reiscafé

         
        MIL_membre Partners

        Made in Local

        Made In Local is een bruisend ondernemersnetwerk in Orp-Jauche, gericht op het bevorderen van lokale verbindingen en samenwerkingen. Het platform biedt lokale ondernemers de mogelijkheid om hun netwerk te vergroten en te onderhouden door deel te nemen aan diverse evenementen zoals netwerk ontbijten, workshops en conferenties. Leden kunnen kiezen wanneer ze deelnemen en worden aangemoedigd om synergiën te ontwikkelen, alhoewel dit niet verplicht is. Met meer dan 55 leden biedt Made In Local een dynamische omgeving waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en groeien.

        Share This