IBTM-World-Barcelona-Visit-Flanders-Nov16-Bierolade-47 Over Bierolade

Missie en visie

Bierolade is een uniek concept waarbij we mensen de geheimen van bier en/of chocolade laten beleven via leuke workshops, bierproefwandelingen, lezingen, ...

Bierolade organiseert interessante en aangename tastings voor iedereen : gezellige teambuildings en vernieuwende events voor bedrijven, zowel kleine als grote groepen, verrassende workshops voor verenigingen, gezellige familieworkshops, leuke vrijgezellenfeesten, ...

Bierolade wil iedereen de wondere wereld van bier en chocolade laten ontdekken. In elke workshop gaan we in mensentaal en zonder vakjargon de geheimen van bier en chocolade eenvoudig vertalen.

Bierolade’s droom is om iedereen kennis te laten maken met de unieke combinatie van de twee Belgische topproducten en onze passie en kennis over bier en chocolade te delen.

Bierolade’s jarenlange ervaring in de kunst van bier – en chocolade pairing maken de creatie van unieke tasting avonden mogelijk. Avonden waarvan de herinneringen blijven nazinderen, lang nadat de smaak is verdwenen.