Bierproefwandeling

Duur

1 tot 3 uur

Prijs

Proeverijen en workshops zijn volledig op maat

Aantal personen

Kleine en grote groepen
Minimum 10 personen, maximum 100 personen

Diest-20 Bierproefwandeling

Ontdek een stad via haar bier

Wil je graag op ludieke en plezierige wijze een stad ontdekken? Ga op kroegentocht met een echte biersommelier! Je verkent de stad met een echte biergids, gaat op zoek naar het rijke verleden en houdt halt in unieke cafés. De gids vertelt je dorstlessende verhalen over het café, over hoe je bier degusteert en over de karakteristieken van het bier en zijn brouwerij.

Ideale teambuildingactiviteit

In de cafés worden jullie via vele anekdotes en tips & tricks ondergedompeld in de geheimen van de Belgische bierwereld. Proef heerlijke lokale bieren terwijl je de stad ontdekt! Steeds authentieke cafés die ofwel door hun uitgebreide bierkaart of door hun uniek decor en historisch verleden uitblinken. Bier proeven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een absolute aanrader als teambuilding activiteit.

Diest-14 Bierproefwandeling
Diest-19 Bierproefwandeling

Bierproefwandeling op maat

Deze bierproefwandelingen zijn volledig op maat en worden à la carte uitgewerkt zowel voor kleine groepen (minimum 10 personen) als grote groepen. Voor het comfort van de deelnemers voorzien we maximum 30 personen per groep zodat de groep kan genieten van een persoonlijke aanpak en voldoende ruimte heeft in de horecazaken. Grotere groepen kunnen opgesplitst worden over verschillende gidsen en tegelijkertijd genieten van een heerlijke bierproefwandeling.

De bierproefwandelingen zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en kunnen georganiseerd worden overal in België en de buurlanden.

Prijs is steeds op aanvraag afhankelijk van de vereisten en het budget.

Een bierproefwandeling kan 1 tot 3 uur duren naargelang het beschikbare tijdskader van de klant.

Wil ook jij genieten van deze ultieme beleving? Contacteer ons dan gerust voor een offerte.

Offerte Aanvragen

    Share This