Chocolade Tasting

Duur

1 tot 3 uur

Prijs

Proeverijen en workshops zijn volledig op maat

Aantal personen

Kleine en grote groepen
Minimum 10 personen, maximum 100 personen

Diest-15 Chocolade Tasting

Passie voor chocolade

Hou je van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze chocolade tasting!

Werner Callebaut is een gepassioneerd chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het ontdekken van talrijke artisanale, lokale chocolades. Ik breng je mijn passie voor verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. Je krijgt antwoord op al je vragen. Waar komt cacao vandaan en wat is het proces van cacaoboon tot chocolade? Hoe leer je chocolade degusteren en bewaar je best chocolade?

Een verrassende afsluiter van een vergadering of een leuk idee samen met collega’s.

Chocolade Geschenkpakket

Ter voorbereiding van deze chocolade tasting krijgen de deelnemers vooraf een chocolade geschenkpakket toegestuurd. Enkele dagen voor de online sessie wordt de link naar de deelnemers gestuurd samen met een teaser document vol leuke weetjes. Het teaser document kan volledig naar eigen huisstijl aangepast worden. Verzending van de chocolade geschenkpakketten is mogelijk binnen de EU. Ook de internationale collega’s genieten dus mee van de overheerlijke Belgische chocolade van lokale topchocolatiers.
Straffe-Streek-1 Chocolade Tasting
bierolade-chocolade-pralines-glazen-schaaltje Chocolade Tasting

Lokale topchocolatiers

De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten. Wat denk je van een wasabitruffel of een praline met apfelstrüdelvulling? De vormen en kleuren zijn daarbij een ware streling voor het oog.

Proeverijen en workshops op maat

Deze proeverijen en workshops zijn volledig op maat en worden à la carte uitgewerkt zowel voor kleine groepen (minimum 10 personen) als grote groepen (maximum 100 personen).

De chocolade degustaties zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en kunnen georganiseerd worden overal in België en de buurlanden.

Prijs is steeds op aanvraag afhankelijk van de vereisten en het budget.

Een chocolade degustatie kan 1 tot 3 uur duren naargelang het beschikbare tijdskader van de klant.

Wil ook jij genieten van deze ultieme smaakbeleving? Contacteer ons dan gerust voor een offerte.

Diest-17 Chocolade Tasting

Offerte Aanvragen

    Share This