Virtuele bier & chocolade tasting

Duur

1 tot 3 uur

Prijs

Proeverijen en workshops zijn volledig op maat

Aantal personen

Kleine en grote groepen
Minimum 10 personen, maximum 100 personen

Diest-15 Virtuele bier & chocolade tasting

Passie voor bier en chocolade

Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze virtuele proeverij!

Werner Callebaut is een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten.  Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

Lokale ambachtelijke bieren

De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neem ik je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van ons Belgisch bier. Waarom is België het bier en chocolade land? Is het toeval waarom er zoveel verwijzingen naar bier zijn in onze Nederlandse taal? Hoe proef, ruik en geniet je best van bier & chocolade?

Diest-14 Virtuele bier & chocolade tasting
Diest-13 Virtuele bier & chocolade tasting

Lokale topchocolatiers

De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten. Wat denk je van een wasabitruffel of een praline met apfelstrüdelvulling? De vormen en kleuren zijn daarbij een ware streling voor het oog.

Proeverijen en workshops op maat

Deze proeverijen en workshops zijn volledig op maat en worden à la carte uitgewerkt zowel voor kleine groepen (minimum 10 personen) als grote groepen (maximum 100 personen).

De bier & chocolade degustaties zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en kunnen georganiseerd worden overal in België en de buurlanden.

Prijs is steeds op aanvraag afhankelijk van de vereisten en het budget.

Een bier & chocolade degustatie kan 1 tot 3 uur duren naargelang het beschikbare tijdskader van de klant.

Wil ook jij genieten van deze ultieme smaakbeleving? Contacteer ons dan gerust voor een offerte.

Diest-17 Virtuele bier & chocolade tasting
IMG_2600 Virtuele bier & chocolade tasting

Bier- en Chocolade Geschenkpakket

Ter voorbereiding van deze virtuele bier- en chocolade tasting krijgen de deelnemers vooraf een bier- en chocolade geschenkpakket toegestuurd. Enkele dagen voor de online sessie wordt de link naar de deelnemers gestuurd samen met een teaser document vol leuke weetjes. Het teaser document kan volledig naar eigen huisstijl aangepast worden.

Verzending van de bier- en chocolade geschenkpakketten is mogelijk binnen de EU. Ook de internationale collega’s genieten dus mee van het Belgische bier en chocolade.

Offerte Aanvragen

    Share This